Đokić Gradnja

a

ClimaGuard Solar termo-staklo

Ako želimo sprečiti ulazak sunčeve topote u prostoriju i zaštiti se od UV zraka tu je ClimaGuard Solar izo-staklo. ClimaGuard Solar je ravno staklo s prozirnim i izrazito tankim premazom na površini. Zahvaljujući tome osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (k=1,1) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije).

ClimaGuard Solar izo-staklo, čija je glavna karakteristika neverovatna toplotna izolacija, u poređenju sa običnim izo staklom omogućava uštedu polovine troškova grejanja. To staklo ne samo da brine za Vaše novčanike, već i za okolinu. Odgovarajuća toplotna izolacija važna je i leti jer sunčevi zraci koje prolaze kroz staklo mogu znatno povećati temperaturu u prostoru.

Tradicionalno izolaciono staklo propušta oko 80% energije u prostor, što je često neizdrživo. ClimaGuard Solar izo-staklo znatno smanjuje prenos sunčeve toplote jer propušta samo 42% celokupne sunčeve energije. Nizak prenos toplote uzrokuje nisku temperaturu unutar stakla, što posebno osigurava udobnost u prostoru, takođe, omogućava neverovatnu uštedu prilikom korišćenja klima uređaja.

Post a Comment